.
.
.
.
.
.

.

Undervisning i Meditativ Massage

.
Meditativ Massage er en måde at massere på som John Henrik har udviklet gennem årene som behandler og underviser. På en måde kan man sige at det er massage i sin "naturlige" form, hvor man bruger sig selv som den man nu engang er og det man kan udrette og hjælpe med her og nu i dette aktuelle øjeblik. En massage er altså udtryk for hvem du er som behandler og det du kan hjælpe med i dag.
.
Meditativ massage er massage med centrering i Hjertechakraets bevidsthed, hvor behandleren har fokus på bevidstheden og energien mellem den der bliver masseret og en selv. Massøren tænker ikke så meget under selve massagen, men trækker ubevidst på sin viden og erfaring.
.
Meditativ Massage er i sig selv en form for Healingmassage i det vi har fokus på det meditative når vi udfører massage. Healingmassage kan udføres på mange forskellige måder, men man bruger ikke altid meditation eller den meditative tilstand når man laver Healingmassage. I Meditativ Healingmassage er vi centrering i den meditative tilstand og arbejder med specifikke energimæssige problematikker i massagen.
.

Læs mindre...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.