.
.
.
.
.
.

.

Undervisning i Meditativ Massage

.
Meditativ Massage er massage i sin naturlige form. Når du masserer er du til stedet i Nuet. Du er den person du er i her og nu, og du kan hjælpe med det du nu engang kan i dette aktuelle øjeblik.
.
En massage er altså udtryk for hvem du er som behandler og det du kan hjælpe med i dag.
.
Meditativ massage kræver centrering i Hjertechakraets bevidsthed, hvor behandleren har fokus på bevidstheden og energien mellem den der bliver masseret og en selv. Massøren tænker ikke så meget under selve massagen, men trækker ubevidst på sin viden og erfaring.
.
Meditativ Massage er i sig selv en form for Healingmassage i det vi har fokus på det meditative når vi udfører massage. Healingmassage kan udføres på mange forskellige måder, men man bruger ikke altid meditation eller den meditative tilstand når man laver Healingmassage. I Meditativ Healingmassage er vi centrering i den meditative tilstand og arbejder med specifikke energimæssige problematikker i massagen.
.
Meditativ Massage er udviklet af John Henrik gennem hans 30 års erfaring som behandler.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Basisuddannelsen

I Meditativ Massage

.
Basisuddannelsen er et forløb med 3 kurser. Uddannelsen handler om at lære at massere på en nærværende og meditativ måde med fokus på kroppens energisystem.
Læs mere...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.