.
.
.
.
.

.

Dynamisk Healingmassage

.
En hel kropsmassage der foregår på madras på gulvet. Når Healingmassagen foregår på madras er jeg som massør kropsligt og energimæssigt tæt på modtageren, og kan bearbejde kroppen dynamisk med Massage, Healing og forskellige øvelser. Massage bliver derved meget nærværende og intens. Det betyder at vi kan arbejde dynamisk med kropsbevidsthed, omsorg og egen kærlighed.
.
Massagen gør at energien mellem mine hænder og din din krop bliver intensiveret, og din bevidsthed i forhold til kroppen bliver forøget under massagen og derved forbedret. Massageformen indbyder til megen omsorg. Jeg arbejder på at være tilstrækkelig tillidsfuld til at du kan føle dig tryg, så omsorgen i massagen kan få lov til at fylde din krop og bevidsthed.
.
Massagen øger energien og intensiteten i kroppen, som vi arbejder på at bringe til større opmærksomhed og åbenhed i Hjertechakraet, hvilket vil give dig større forståelse og accept af den du er som person Jeg-mæssigt og spirituelt.
.
Massageformen er Tantrisk inspireret, hvilket gør det muligt at løsne energimæssige spændinger tilknytte seksualiteten. Seksualiteten er en strøm af energi og liv, der flyder i hele kroppen fra fødder til toppen af hoved, og seksualitet skal opleves med hele kroppen. Energien i massage får den seksuelle energi til at flyde mere frit og bringer den ind i hele kroppen samt i Hjertechakraet.
.
Dynamisk Healingmassage koster 600 kr. Efter første behandling kan du beslutte om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 2.200 kr.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Dynamisk Healing

.

Dynamisk Healing er en behandlingsform hvor jeg bearbejder problematikker der har sat sig i led, ledbånd, sener og muskler.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.