.
.
.
.
.
.

.

Shiatsu

Kursusforløb i Meridianmassage

.
Shiatsu - Meridianmassage forløb hvor du lære at arbejde med den del af kroppens energisystem der udgøre Meridiansystemet eller "Meridianerne".
.
Shiatsu er Japansk og betyder "fingertryk". Med fingertryk og massage bearbejder man bestemte Akupunktur punkter på de enkelte meridianer. Det forbedre energien "Ki" i meridianerne og giver
.
Gennem forløbet lærer du hvordan du meditativt kan tune dig ind på modtagerens energisystem. Du lærer at arbejde med energi i form af Healing og Healingmassage. Du lærer nogle enkelte terapeutiske teknikker, men primært vil du lære at bruge dig selv, din intuition og viden som terapeutiske redskaber.
.
Vi arbejder intensivt med Meditation, og med at forstå hvordan menneskelige sammenhænge ser ud gennem en meditativ og instinktiv synsvinkel, der er noget anderledes end almindelige astrale eller mentale måder at forstå menneskelige sammenhænge på. Dels vil vi arbejde intensivt på at blive bedre til at forstå os selv, vores opvækst og vores menneskelige relationer.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Om undervisningen i Shiatsu-Meridianmassage

.
Vil du lære massage, vil uddannelsen i Meditativ Massage give dig en unik tilgang til at lære hvad massage reelt er. Arbejder du i forvejen professionelt med massage eller behandling vil du kunne få mere dybde, nærvær og energi i dine behandlinger til glæde for klienterne og dig selv. Undervisningen foregår ved massagebrikse.

Læs mere..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Det reelle møde mellem Behandler og Klient

.
I behandlingen skal massøren bearbejde de ting som klienten oplever som problematiske og han skal arbejde med årsagerne til problematikken. Den erfarne behandler har en viden om, og erfaring med, mulige årsager til problematikkerne og vil bruge dem i problemløsningen. Ofte vil det også være et rigtig godt udgangspunkt for bearbejdningen af årsagen.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.
.