.
.
.
.
.
.

.

Energi til Krop og Sind

.
Jeg kan hjælpe dig med at få livsmodet, lysten og energien tilbage, og hjælpe med de problematikker du døjer med. Det kan være fysiske problemer i forhold til smerter i muskler, led eller andet. Det kan være problematikker af psykologisk eller energimæssig karakter som stress, depression, eller andre ting du har brug for hjælp til.
.
Målet for de enkelte behandlinger er, at du får det bedre og at du får en større forståelse af hvorfor dine problematikker er opstået og hvordan du bedst kan undgå at de opstår igen. Langt de flest at vores problemer eller problematikker er kommet for at vi kan lære noget af dem. Enten om os selv, vores måde at forholde os til andre mennesker på.
.
Fysiske problemer er ofte ting der er opstået af emotionelle eller psykologiske problematikker, men derfor kan det alligevel være en god ide at arbejde med problemet fysisk med Massage og Aku-tryk. Ofte kan det også være en god ide at bearbejde problematikken fra den meditative og energimæssige indfaldsvinkel. Behandlingerne foregå enten ved massagebriks eller på madras på gulvet alt efter massageform.
.

.
Alle behandlinger tager udgangspunkt i meditation og samtale om din problematik og det aktuelle kropslige udtryk. Med meditativt klarsyn tuner jeg mig ind på dig og dit energisystem og får et meditativt indtryk af din aktuelle situationen samt hvad der skal til for at du kan få det bedre fysisk og psykisk.
.
Efterfølgende arbejder jeg dynamisk med problematikkerne med en af behandlingerne: Dynamisk Healing - Healingmassage - Dynamisk Healingmassage.
.

.
Som afslutning på behandlingen snakker vi om det der er dukket frem i den dynamiske del, samt hvordan du kan arbejde hjemme med øvelser eller andet, der understøtte din proces.
.
Når jeg behandler, hvad enten det er samtale, healing eller massage, bestræber jeg mig altid på at være centreret i Hjertechakraet og arbejde ud fra en meditativ tilstand. Dette for at kunne møde dig og se dine problematikker fra et højere niveau end den daglige jeg-mæssige bevidsthed.

Læs mindre...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Meditativ Kropsterapi

.

Meditativ Kropsterapi er en behandlingsform hvor du er aktivt deltagende i forhold til problemløsning. Behandlingen er god i forhold til psykosomatiske problematikker som stress, indre uro, nervøsitet, lettere angst m.m.
Læs mere...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.