.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.

Meditativ Vejledning

.
Meditativ Behandling er for dig der vil arbejde indgående med en følelsesmæssig eller energimæssig problematik der har et kropsligt eller mentalt udtryk. Det vil sige, en smerte eller spænding i kroppen, du ikke kan komme af med. Det kan også være en måde du tænker om dig selv eller om andre personer, der ikke er hensigtsmæssig.
Behandlingen tager udgangspunkt i meditation og samtale om din problematik og det aktuelle kropslige udtryk. Med meditativt klarsyn tuner jeg mig ind på dig og dit energisystem og får et meditativt indtryk af din aktuelle situationen samt hvad der skal til for at du kan få det bedre fysisk og psykisk.
Efterfølgende arbejder jeg dynamisk med problematikkerne med massage, healing, øvelser eller andet der kan være brugbart for at komme i dybden med bearbejdningen af dine problematikker.
Som afslutning snakker vi om det der er dukket frem i den dynamiske del, samt hvordan du kan arbejde hjemme med øvelser eller andet, der understøtte din proces.
Pris for 1 behandling: 600 kr. Et forløb med 4 forudbetalte behandlinger koster: 2.200 kr.          
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
.
Dynamisk Healing

.

Dynamisk Healing er en behandlingsform hvor jeg bearbejder problematikker der har sat sig i led, ledbånd, sener og muskler.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.