.
.
.
.
.
.

.

Kursusforløb i Meditativ Massageterapi

.
Forløbet i Meditativ Massageterapi er et udviklings- og træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand.
.
Meditativ Massageterapi bygger på en forståelse af at fysiske og emotionelle problematikker kan løses ved at forstå problematikkerne fra en meditativ synsvinkel, der inddrager den energimæssige sammenhæng. Ved at tune ind på den astrale del kan man få en forståelse af hvordan problematikkerne ser ud fra en dybdepsykologisk vinkel, og ved at tune ind på kroppens  æteriske energi kan man få en ide om hvordan man kan arbejde med problematikkerne med massage og healing.
.
Gennem forløbet lærer du hvordan du meditativt kan tune dig ind på modtagerens energisystem. Du lærer at arbejde med energi i form af Healing og Healingmassage. Du lærer nogle enkelte terapeutiske teknikker, men primært vil du lære at bruge dig selv, din intuition og viden som terapeutiske redskaber.
.
Vi arbejder intensivt med Meditation, og med at forstå hvordan menneskelige sammenhænge ser ud gennem en meditativ og instinktiv synsvinkel, der er noget anderledes end almindelige astrale eller mentale måder at forstå menneskelige sammenhænge på. Dels vil vi arbejde intensivt på at blive bedre til at forstå os selv, vores opvækst og vores menneskelige relationer.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Om forløbet Meditativ Massageterapi

.
For at få udbytte af undervisningen, skal du altså være villig til at fortælle om dig selv og dine personlige problematikker til de andre kursister, og du skal være villig til modtage hjælp, healing og støtte af dine medkursister. Du skal også være indstillet på at arbejde med personlige meditationer i perioderne mellem kursusweekenderne.
.
Udviklingsforløbet i Meditativ Massageterapi er 4 weekender af 3 dage fordelt på ca. 1 år. Undervisningen udgør 12 kursusdage, 84 lektioner.
.
1. weekend fungerer som introduktion, hvorefter du kan vælge om du vil fortsætte på de 3 efterfølgende weekends.
.
Prisen for 1. weekend er 1.600 kr. De efterfølgende 3 weekender koster: 7.200 kr.
.
Kurserne betales ved tilmelding. Mobilepay til: 51236305 eller til konto:123456789. Beløb tilbagebetales hvis framelding senest en uge inden 1.kursusdag.
.
Datoer for kursusforløbet er endnu ikke fundet. Vi regner med at der starte et forløb i efteråret 2021.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.