.
.
.
.
.
.

.

Meditation

.
Meditation er en tilstand i bevidstheden, som ikke er domineret af jeg-mæssige tanker eller følelser. Det er en tilstand, hvor impulser, tanker, billeder kommer til os uden vi forsøger at kontrollerer. I den meditative tilstand får vi kontakt til et højere sted i bevidstheden. Vi får impulser fra vores essens,  vores højere selv, det ubevidste, det spirituelle.
.
Jeg vil gerne hjælpe dig til at få kontakt til den meditative tilstand og hjælpe dig med at forstå hvorfor det er så vigtigt for os alle at få genskabt kontakten til meditativ tilstand. For at kunne genskabe kontakten, er det nødvendigt at forstå hvorfor vi mistede kontakten. Hvad det var i vores opvækst der gjorde at vi lukkede ned for kontakten. Vi har brug for at forstå os selv, vores psykologi og vores karma.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.

.

Aften med guidet Klarsynsmeditation

.
Meditationen er en kontakt til den alle steds nærværende Højere bevidsthed, og vil være et udtryk for den fælles bevidsthed der er blandt deltagerne den givne aften. Meditationen vil vise en aktuel mulighed for spirituel udvikling samt en problematik der kan arbejdes med i forhold til den spirituelle mulighed.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Træn Bevidstheden med Meditation

.
Kursusforløb hvor du lærer at bruge meditation i din dagligdag. Dels som redskab til at slippe tankemylder og stress, og dels for at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativBevidsthed.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.