.
.
.
.
.
.

.

Meditation og Selvudvikling - Åben Gruppe

.
Deltagelse kræver dog noget kendskab til meditation og energiforståelse. Omdrejningspunktet for for aftnen er en guidede Klarsynsmeditation, der er et udtryk for den fælles bevidsthed der er i gruppen, og viser en aktuel mulighed for spirituel udvikling samt en problematik der kan arbejdes med i forhold til den spirituelle mulighed.
.
Den enkelte deltagerne har mulighed for at for fortælle vigtige drømme, og få dem belyst af de andre deltagere, samt underviseren. Det kan give vigtige input til den enkeltes aktuelle arbejdspunkter i den personlige udvikling.
.
Deltagelse i gruppen kan give kontinuitet i arbejdet med meditation og selvudvikling og kan føre dig frem til større forståelse af hvem du er, din individualitet og hvordan du kan bruge dig selv og dine evner bedst muligt.
.
Det primære mål for undervisningen er, at den enkelte tilegner sig forståelse og erfaringer af sin egen spiritualitet. På vejen dertil vil vi forholde os til og arbejde med de psykologiske blokeringer vi hver især har, der forhindrer vores kontakt til spiritualitet.
.
Forløbet er kontinuerligt hele året, dog med pause i sommerferie og juleferie. Du er velkommen til at prøve at være med en enkelt gang uden beregning, derefter betaler du for at være med mindst 4 gange. Du kan være med så længe det giver mening for dig. Tilmelding på tlf. 51236305.
.
Pris for 4 gange: 500 kr.  
Beløb kan betales via Mobilepay eller til: konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.
.
Tirsdage fra 19.00-21.00. Start: September 2020
..
.
.
.
.
.
.
.

.

.

Aften med guidet Klarsynsmeditation

.
Meditationen er en kontakt til den alle steds nærværende Højere bevidsthed, og vil være et udtryk for den fælles bevidsthed der er blandt deltagerne den givne aften. Meditationen vil vise en aktuel mulighed for spirituel udvikling samt en problematik der kan arbejdes med i forhold til den spirituelle mulighed.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.

.

Træn Bevidstheden med Meditation

.
Kursusforløb hvor du lærer at bruge meditation i din dagligdag. Dels som redskab til at slippe tankemylder og stress, og dels for at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativBevidsthed.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.