.
.
.
.
.
.

.

Massagebehandling

.
Massagebehandling tager udgangspunkt i en samtale om det problem du har, som kan være af fysisk karakter, smerter i en arm, ben, ryggen eller andet. I løbet af samtalen arbejder vi på at finde ind til en årsag til problemet.
.
Jeg har speciale i behandling af forskellige rygproblemer. Der ud over behandler jeg belastningsskader i muskler og led. Idrætsskader, skader opstået ved længerevarende overbelastning, pludselig opståede smerter, rygproblemer og led-facet syndrom.
.
En massagebehandling er en effektiv og kontant massageform, hvor trykket er tilpasser i forhold til den der masseres. Efter første behandling vil du kunne mærke en forbedring, ofte skal der dog flere behandlinger til for at opnå den ønskede effekt, oftest 3-4 behandlinger. Ud over massagen kan du få vejledning i forhold til øvelser du kan gøre hjemme, samt andre ting du kan gøre for at smerterne ikke sætter sig samme sted igen.
.
En massagebehandling tager 35-40 min. og koster 350 kr. Efter første behandling kan du overveje om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 1.200 kr.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.