.
.
.
.
.
.

.

Træn Bevidstheden med Meditation

.
Kursusforløb hvor du lærer at bruge meditation i din dagligdag. Dels som redskab til at slippe tankemylder og stress, og dels for at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop. Du lærer også at bruge meditation til bedre at forstå dig selv og dine problematikker. Du behøver ikke at kende til meditation på forhånd. Undervisningen er tilrettelagt så alle kan være med, hvad enten de har mediteret før eller ej.
.
Meditationsundervisningen bygger på en forståelse af os selv psykologisk og energimæssigt. Derfor vil der udover meditationsundervisning også være undervisning i nogle udviklingspsykologiske aspekter og i forståelse af vores energisystem: Aura og Chakra. Vi vil også inddrage drømmeforståelse i undervisningen.
.
Du vil kunne bruge undervisningen i meditation til større forståelse af dig selv, og for baggrunden for dine problematikker. Problematikker har vi alle, nogle er kendte, de fleste er stadig ukendte. Undervisningens formål er at afdække de ukendte problematikker, så vi kan leve et liv uden misforstået stress og med større accept af os selv, som den vi nu engang er i dette liv. I undervisningen vil vi også komme ind på forskellige livstemaer som: Hvad er kærlighed, hvad er spiritualitet... m.m.
.
Forløb over 5 tirsdage kl. 19.00-21.00. Pris: 700 kr.
Beløb kan betales via Mobilepay eller til: konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativBevidsthed.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.