.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kursus i Meditativ Healingmassage

.
Healing er evnen til bevidst at kunne transformere energi og bevidsthed fra enten vores egen bevidsthed og energisystem, eller at kunne transformere bevidsthed fra større kollektiv bevidstheder. Healing er altså et specifikt sted i vores bevidsthed vi kan opnå at få kontakt til.
I Healingmassage udfører vi massage på enten et specifikt kropsområde eller på flere kropsområder samtidig med at vi fokuserer med vores bevidsthed på den given problematik, der kan være fysisk, energimæssig eller psykologisk-emotionel. Healingmassage kan udføres ud fra et givet system eller praksis eller som Intuitiv massage.
.
På kurset vil vi arbejde på at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage. Meditativt vil vi fokusere på Hjertechakraet og på at flytte vores bevidsthed fra den Astrale, jeg-mæsige  sige bevidsthed til at have bevidstheden centreret i Hjertechakraet. Vi vil altså arbejde med massage ud fra Hjertechakraets Bevidsthed.

Vi vil arbejde meditativt på at kunne fokusere med vores Pineal, hvilket er forudsætningen for at kunne sanse energi og arbejde med Healing. Hvordan arbejder man med Healingmassage og hvordan hjælper man reelt set bedst muligt et andet menneske.

.
Kurset vil være inspiration til at kunne med Healing og Healingmassage. På uddannelsen i Meditativ Healingmassage vil du få en større og mere gennemgribende forståelse af begrebet Healing og hvordan du kan arbejde med Healingmassage.
.
Kurset er over 2 dag og vil blive afholdt i Homå og andre steder. Den vejledende pris for kurset er 900 kr., men kan variere i forhold til hvor kurset bliver afholdt. Tilmelding til kurset kan også være forskellige afhængig af hvor kurset bliver afholdt.
Du kan se priser, datoer og hvor kurset afholdes i kursusoversigten, her kan du også se hvordan du tilmelder dig. Har du spørgsmål er du velkommen på tlf. 51 23 63 05 - Se kursusoversigten.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Massage og Meditation

.

Kurset omhandler: sensitivitet, kroppens energisystem og Meditativ Massage

.

.
 

.

Retreat-kursus

.

Kursus med overnatning og fordybelse i Meditation og energifyldt Kropsmassage.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Weekendkursus

.

Du lærer at kunne give en god og energifyldt kropsmassage ud fra en meditativ centrering og kroppens energisystemer.

.

.
 
.

Grundlaget

for undervisningen

.

Meditativ Massage er en unik måde at massere på, hvor du som behandler bruger dig selv, din bevidsthed og erfaring med energiarbejde som en aktiv del af massagen.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kurser i

Meditativ Massage

.

Korte kurser er udpluk fra Massageuddannelsen. Du kan afprøve et eller flere af kurserne inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

.

.
 
.

Uddannelse i

Meditativ Massage

.

Massageuddannelsen der består af 3 uddannelsesforløb:

Basisuddannelsen
Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.