.
.
.
.
.
.

.

Meditativ Kropsterapi

.
Behandlingen tager udgangspunkt i meditation og samtale om din problematik og det aktuelle kropslige udtryk. Jeg tuner mig ind på dig og dit energisystem og får et meditativt indtryk af din aktuelle situationen. Efterfølgende arbejder jeg dynamisk med problematikkerne. I behandlingen indgår massage, tryk, stræk og vrid forskellige steder afhængig af hvor problematikkerne sidder i kroppen.
.
Kropsterapi er en behandlingsform hvor jeg bearbejder problematikker der har sat sig i led, ledbånd, sener og muskler, samt problematikker i ryggen hvor ledfacetterne har sat sig fast.
.
Smerter i ryggen eller andre steder i kroppen udspringer ofte af en energimæssig ubalance eller en følelsesmæssig problematik. Med healing, massage og tryk på specifikke Aku-punkter bearbejder jeg led, ledbånd, sener og muskler. Ved smerter i ryggen bearbejder jeg de problematikker i ryggen hvor ledfacetterne har sat sig fast.
.
.

.
Jeg har speciale i behandling af forskellige rygproblemer. Der ud over behandler jeg belastningsskader i muskler og led. Idrætsskader, skader opstået ved længerevarende overbelastning, pludselig opståede smerter, rygproblemer og led-facet syndrom.
.
I behandlingen inddrager jeg tryk på forskellige Aku-punkter, hvor der kan være energimæssige blokeringer. Aku-punkterne kendes i forskellige behandlingsformer som Akupunktur og Shiatsu.
.
Shiatsu en en behandlingsform hvor man med fingertryk opløser energimæssige blokeringer på Meridianbanerne. Jeg har arbejdet med Shiatsu i mine tidlige år som behandler. Meditativ Kropsterapi er er en videreudvikling af denne behandlingsform.
.
Som afslutning snakker vi om hvordan du kan arbejde med problematikkerne hjemme i form ad forskellige øvelser eller andet.
.
Første behandling med Kropsterapi koster 500 kr. Efter første behandling kan du overveje om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 1.800 kr.

Læs mindre...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.