.
.
.
.
.
.

Aften med guidet Klarsynsmeditation

.
Aftenen starter med at jeg guider Klarsynsmeditationen. Meditationen er en kontakt til den alle steds nærværende Højere bevidsthed, og vil være et udtryk for den fælles bevidsthed der er blandt deltagerne den givne aften. Meditationen vil vise en aktuel mulighed for spirituel udvikling samt en problematik der kan arbejdes med i forhold til den spirituelle mulighed.
.
Den højere bevidsthed samarbejder med deltagernes personlige bevidsthed, og den enkelte deltagers meditationsoplevelse vil derfor vise dem en personlig vinkel på Klarsynsmeditationens spirituelle udviklingsmuligheder.
.
Efter Klarsynsmeditationen vil denne blive forklaret og hver enkelt deltager har mulighed for at fortælle om deres personlige oplevelser under meditationen. Jeg vil give feedback til hver enkelt der fortæller om deres meditationsoplevelse, hvilket kan hjælpe den enkelte til større indsigt i egne udviklingsmuligheder.
.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til meditationen eller til andet. Er der efterfølgende tid til det vil aftenen afsluttes med meditation i stilhed eller til er stykke musik.
.
Hver anden Torsdag. 19.00-21.00. De enkelte aftner vil blive opslået på Facebook, hvor man kan tilmelde sig. Tilmelding kan også ske med henvendelse på tlf. 51236305.
.
Pris 80 kr. pr. aften. Beløbet kan betales via Mobilepay eller til: konto: 7320-0001337000 i Djurslands Bank.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Træn Bevidstheden med Meditation

.
Kursusforløb hvor du lærer at bruge meditation i din dagligdag. Dels som redskab til at slippe tankemylder og stress, og dels for at komme i bedre kontakt med dig selv og din krop.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Facebook.com/MeditativBevidsthed.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.