.
.
.
.
.

.

Dynamisk Healingmassage

.
Nærværende og intens massage der arbejder med kropsbevidsthed, omsorg og egen kærlighed. 
.
En hel kropsmassage der foregår på madras på gulvet. Når Healingmassagen foregår på madras er jeg som massør kropsligt og energimæssigt tæt på modtageren, og kan bearbejde kroppen dynamisk med Massage, Healing og forskellige øvelser. Massagen bliver derved meget nærværende og intens. Det betyder at vi kan arbejde dynamisk med kropsbevidsthed, omsorg og egen kærlighed.
.
Massagen gør at energien mellem mine hænder og din din krop bliver intensiveret, og din bevidsthed i forhold til kroppen bliver forøget under massagen og derved forbedret. Massageformen indbyder til megen omsorg. Jeg arbejder på at være tilstrækkelig tillidsfuld til at du kan føle dig tryg, så omsorgen i massagen kan få lov til at fylde din krop og bevidsthed.
.
Dynamisk Healing tager udgangspunkt i meditation og samtale om din problematik og det aktuelle kropslige udtryk. Jeg tuner mig ind på dig og dit energisystem og får et meditativt indtryk af din aktuelle situationen. Sessionen tager ca. 2 timer.
.
Dynamisk Healingmassage koster 900 kr. Efter første behandling kan du beslutte om du vil betale for den enkelte behandling eller købe 4 behandlinger for 3.000 kr.

Læs mere...

.
.
.
.
.
.
.
.

.
Meditativ Kropsterapi

.

Meditativ Kropsterapi er en behandlingsform hvor du er aktivt deltagende i forhold til problemløsning. Behandlingen er god i forhold til psykosomatiske problematikker som stress, indre uro, nervøsitet, lettere angst m.m.
Læs mere...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.