.
.
.
.
.
.

.

Behandlerdelen

Uddannelsen i Meditativ Massage

.
På behandlerdelen arbejder vi med lave massagebehandling ud fra en fysiske, energimæssig og meditativ synsvinkel.
I løbet af de 3 weekender vil vi komme igennem de forskellige kropsområder og du vil lære at behandler kropsområderne med fysisk massage og bearbejdning af energien i meridianerne i forhold til de enkelte kropsområder.
Vi arbejde også med sammenhængen mellem problematikker den fysiske krop og forskellige energimæssige blokeringer og opsplitninger i det æteriske energisystem. Vi vil forholde os til problematikker i Chakrasystemet og bearbejde det med massage og udvalgte Aku-tryk på Meridianerne.
Den sidste weekend vil vi arbejde indgående med problematikker i forhold til ryggen og rygsøjlen, og du vil få kendskab til massagebehandling og letter manipulation af rygsøjlens hvirvler.
Det er en forudsætning for deltagelse på kurset at du har deltaget på kurserne på Basisdelen.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Før hver massagesekvens er der altid en meditativ optakt. Kursisterne lærer massage ved at massere på hinanden, herved oplever man at massere forskellige kroppe og som modtager, lærer man at mærke forskellige hænder og forskellige personer. Efter en massagesekvens giver eleverne tilbagemelding til hinanden. Massagen foregår ved massagebriks.
For at kunne arbejde med sansning af energi er det vigtigt at have en god grounding og kontakt til egen krop, derfor er der hver dag en halv time med undervisning i yoga, dans, bevægelse og kropsbevidsthed og hvor morgen er der en halv time med en fællesmeditation der omkranser dage.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Det praktiske

.
På alle kurser bliver der serveret te, kaffe, kiks og frugt, men du skal selv sørge for frokost. På kurser der afholdes i Homå og vi kan vi arrangere overnatning 100 m fra undervisningslokalerne. -  Læs her om overnatning.
.

Behandlerdelen er 9 dage over 3 weekender. Fredage 9.00-17.00. Lørdage 9.00-17.00. Søndage 9.00-16.00.

Prisen: 7.200 kr. Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr. Depositummet kan tilbagebetales ved framelding senest en uge inden 1.kursusdag. Restbeløbet 6.200 kr. betales ved kursusstart eller afdrag efter aftale. Beløb kan betales med Mobilepay: 51236305 eller til konto:7320-0001337000.
.

Tilbage til Undervisning

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.