.
JOHN HENRIK MOLICH RIMESTAD
MEDITATIV MASSAGE & UNDERVISNING
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Basisuddannelse i Meditativ Massage

.
Basisuddannelsen er et forløb over 3 weekender. Basisuddannelsen handler om at lære at forstå essensen af meditation og kroppens energi-system, og så kunne bruge det som omdrejningspunkt i massage. Du lærer forskellige massageteknikker og hvordan du bedst masserer forskellige kropsområder på en god og effektiv måde uden at overbelaste dig selv og din krop, og du lærer at massere hele kroppen igennem. Basisuddannelsen i Meditativ Massage er et godt supplement til andre massageuddannelser. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage.
.
Du lærer om kroppens energisystemer herunder de forskellige chakras og meridianbaner. Fokus ligger på at sanse, forstå og arbejde med æterisk energi og chakrasystemet. Du lærer at kunne massere ud fra en meditativ centrering. Før hver massagesekvens er der altid en meditativ optakt. Kursisterne lærer massage ved at massere på hinanden, herved oplever man at massere forskellige kroppe og som modtager, lærer man at mærke forskellige hænder og forskellige personer. Efter en massagesekvens giver eleverne tilbagemelding til hinanden. -Læs mere om Grundlaget for undervisningen
.
Basisuddannelsen koster 7.200 kr. Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr. Depositummet kan tilbagebetales ved framelding senest en uge inden 1.kursusdag. Restbeløbet 6.200 kr. betales ved kursusstart. Beløb kan betales med Mobilepay: 51236305 eller til konto:7320-0001337000.
.
Basisuddannelsen afholdes i "Kildens Lys" i Aalborg og på "Skolen for Dans og Massage i Homå ved Grenaa. Alle weekender er: Fredag 9.00-16.00, lørdag 9.00-16.00, søndag 9.00-15.00. - Se datoer for kurserne i Kursusoversigten.
.
For kurser der afholdes på Skolen for Dans og Massage i Homå kan vi arrangere overnatning i Homå 50 m fra undervisningslokalerne. -  Læs her om overnatning.
.
.
Basisuddannelsen 1.weekend - Meditativ Massage
Her lærer du det grundlæggende i forhold til massage, sensitivitet og kropsfornemmelse. Du lærer at kombinere massage med den meditative bevidsthed. Du lærer om energisystemet om chakras og meridianbanerne, og du lærer nogle enkle massageteknikker så du kan massere på en god og effektiv måde uden at overbelaste dig selv og din krop. Fokus på første kursus er at arbejde med energi i hænder, og at arbejde med meditativ bevidsthed.
.
.
Basisuddannelsen 2.weekend - Chakramassage
På kurset arbejder vi med kunne sanse og fornemme energien i vores egen krop, i vores hænder og i modtagerens krop og energisystem. Vi arbejder bl.a. på meditativt at kunne tune ind på modtagerens energisystem. På kurset vil der være en del undervisning i bevægelse og kropsbevidsthed, derfor skal man medbringe tøj man kan bevæge sig frit i.
Forudsætningen for at kunne arbejde med energi og bevidsthed er at man meditativt og kropsligt kan opbygge energi, samt at man kan rumme denne energi og ikke afspænde energien. Derfor vil fokus for undervisningen være at arbejde på at opbygge, rumme og arbejde med energi i krop og bevidsthed. Hvilket vil medføre at man arbejder med massage fra et dybere lag af den meditative bevidsthed.
Vi vil arbejde med at forstå det æteriske energisystem primært Chakrasystemet. Vi vil massere forskellige kropsområder ud fra sammenhængen med forskellige Chakras.
.
.
Basisuddannelsen 3.weekend - Meridianmassage
Undervisningen omfatter primært en gennemgang af Meridiansystemets opdeling med 2 centrale meridianer og 12 perifere meridianer. Vi vil finde og massere meridianerne på kroppen. Det vil munde ud i at kunne udføre en hel kropsmassage der forholder sig til energiforløbet i meridianerne - Meridianmassage.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Forløb i Meditativ Healingmassage

.

Meditativ Healingmassage handler om at forstå sammenhængen mellem Meditation, Bevidsthed og Healing, og så kunne bruge det i sammenhæng med massage.

.

 
 
.

Forløb i Meditativ Massageterapi

.

Udviklingsforløbet er et træningsforløb hvor du intenst arbejder på at forstå dig selv og andre mennesker ud fra den meditative tilstand.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 

Kurser i

Meditativ Massage
.

Kurserne er 1-dags kurser og er udpluk fra Massageuddannelsen. Du kan afprøve et eller flere af kurserne inden du går i gang med et af uddannelsesforløbene.

 

 
 
.

Uddannelse i

Meditativ Massage

.

Uddannelse der  består af 3 uddannelsesforløb:

Basisuddannelsen
Meditativ Healingmassage
Meditativ Massageterapi
.

.
.
.
.
.
.
.
.

Undervisning i

Meditation og Selvudvikling

.
Undervisningen i Meditation og Selvudvikling har til formål at hjælpe dig til at genskabe kontakten til den meditative tilstand.

.

.
 
.
.
.

Facebook.com/MeditativMassage.dk

Adresse: Hyrdevej 21 - Homå - Grenaa

.
.
.