.
.
.
.
.
.

.

Basisdelen i Meditativ Massage

.
På Basisdelen lærer du Meditativ Massage fra grunden af. Du lærer at være meditativ nærværende når du massere, og hvordan du bruger kroppens energisystemer som grundlag for at massere.
Basisdelen er 4 kurser der kan tages enkeltvis og i den rækkefølge der passer dig. Kurserne er: Meditativ- Kropsmassage, Chakramassage, Meridianmassage, Healingmassage og du kan læse om dem neden under denne tekst. Kurserne er alle over 3 eller 6 dage, da det er vores erfaring, at det giver god dynamik og tid til fordybelse på kurserne. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurserne.
Basisdelen handler om at lære at massere på en nærværende og meditativ måde med fokus på kroppens energisystem, og er et godt supplement til andre grunduddannelser i massage. Her lærer du noget af det du ikke kan lære andre steder: Massage i sin naturlige form.
Før hver massagesekvens er der altid en meditativ optakt. Efter en massagesekvens giver eleverne tilbagemelding til hinanden. Massagen foregår ved massagebriks.
På alle kurser er der undervisning i yoga, bevægelse og kropsbevidsthed og hver morgen er der en halv time med en fællesmeditation der omkranser dagen. Vi serverer te, kaffe, kiks, kage og frugt, men du skal selv sørge for frokost.

.

Datoer for kurset kan ses på:

Google-siden

Facebooksiden

.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Meditativ Kropsmassage

Kursus på Basisdelen i Meditativ Massage

.

3 dages kursus hvor lærer du alt det grundlæggende for at kunne give en god intens og effektiv kropsmassage, hvor grundlaget er meditation og sansning af energi, i primært æterisk del af energisystemet.

Læs mere...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.